Αποχωρηση Gntm - The Bachelor: Η Νικολέτα χώρισε και - Απόψε, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι .

Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, . Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας. Gntm 4 | η στέλλα παπαδοπούλου μίλησε για την αποχώρησή της. Τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η ιωάννα, .

Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. The Bachelor: Η Νικολέτα χώρισε τον
The Bachelor: Η Νικολέτα χώρισε τον from lifebuzz.gr
Μια ακόμη αποχώρηση υποψήφιου μοντέλου είχαμε στο χθεσινοβραδινό . Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, . Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα . Εκπομπή «breakfast@star» για την αποχώρηση της από τον διαγωνισμό μόδας. Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Ποιο μοντέλο δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι της βίλας.

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, . Εκπομπή «breakfast@star» για την αποχώρηση της από τον διαγωνισμό μόδας. Με μια ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το «επίσημο» μέρος του gntm 4, δηλαδή το πέρασμα των φιναλίστ στο σπίτι του ριάλιτι. Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Για να μην χάσεις στιγμή από τον 4ο κύκλο #gntmgr συντονίσου στο @starchanneltv κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00! Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η ιωάννα, . Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα . Gntm 4 | η στέλλα παπαδοπούλου μίλησε για την αποχώρησή της. Απόψε, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι . Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας.

Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας. Απόψε, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι . Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Για να μην χάσεις στιγμή από τον 4ο κύκλο #gntmgr συντονίσου στο @starchanneltv κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00!

Ποιο μοντέλο δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι της βίλας. Παναγιώτης Πέτσας â€
Παναγιώτης Πέτσας â€" Ίριδα from fthisimage.azureedge.net
Τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η ιωάννα, . Ποιο μοντέλο δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι της βίλας. Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Εκπομπή «breakfast@star» για την αποχώρηση της από τον διαγωνισμό μόδας. Gntm 4 | η στέλλα παπαδοπούλου μίλησε για την αποχώρησή της. Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Με μια ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το «επίσημο» μέρος του gntm 4, δηλαδή το πέρασμα των φιναλίστ στο σπίτι του ριάλιτι.

Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα .

Gntm 4 | η στέλλα παπαδοπούλου μίλησε για την αποχώρησή της. Ποιο μοντέλο δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι της βίλας. Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, . Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Μια ακόμη αποχώρηση υποψήφιου μοντέλου είχαμε στο χθεσινοβραδινό . Με μια ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το «επίσημο» μέρος του gntm 4, δηλαδή το πέρασμα των φιναλίστ στο σπίτι του ριάλιτι. Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα . Εκπομπή «breakfast@star» για την αποχώρηση της από τον διαγωνισμό μόδας. Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η ιωάννα, . Για να μην χάσεις στιγμή από τον 4ο κύκλο #gntmgr συντονίσου στο @starchanneltv κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00!

Με μια ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το «επίσημο» μέρος του gntm 4, δηλαδή το πέρασμα των φιναλίστ στο σπίτι του ριάλιτι. Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Για να μην χάσεις στιγμή από τον 4ο κύκλο #gntmgr συντονίσου στο @starchanneltv κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00! Απόψε, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι . Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, .

Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). γιωργος θεοφανους - LIFEBUZZ.gr
γιωργος θεοφανους - LIFEBUZZ.gr from lifebuzz.gr
Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας. Με μια ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το «επίσημο» μέρος του gntm 4, δηλαδή το πέρασμα των φιναλίστ στο σπίτι του ριάλιτι. Ποιο μοντέλο δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι της βίλας. Εκπομπή «breakfast@star» για την αποχώρηση της από τον διαγωνισμό μόδας. Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα . Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η ιωάννα, . Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm.

Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos).

Εκπομπή «breakfast@star» για την αποχώρηση της από τον διαγωνισμό μόδας. Gntm 4 | η στέλλα παπαδοπούλου μίλησε για την αποχώρησή της. Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Μια ακόμη αποχώρηση υποψήφιου μοντέλου είχαμε στο χθεσινοβραδινό . Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Ποιο μοντέλο δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι της βίλας. Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Απόψε, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι . Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Με μια ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το «επίσημο» μέρος του gntm 4, δηλαδή το πέρασμα των φιναλίστ στο σπίτι του ριάλιτι. Τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η ιωάννα, . Για να μην χάσεις στιγμή από τον 4ο κύκλο #gntmgr συντονίσου στο @starchanneltv κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00! Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας.

Αποχωρηση Gntm - The Bachelor: Η Νικολέτα χώρισε και - Απόψε, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι .. Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας. Με μια ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το «επίσημο» μέρος του gntm 4, δηλαδή το πέρασμα των φιναλίστ στο σπίτι του ριάλιτι. Τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η ιωάννα, . Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, . Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm.